search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα

11.01.2017 17:09
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media
 
Καθώς ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη μπει στο τελευταίο 18μηνο του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και κατά τα φαινόμενα οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον παίκτη έχουν «κολλήσει», οργιάζουν οι φήμες σχετικά με τη μετακίνηση του Αργεντινού σούπερ σταρ σε άλλη ομάδα.
 
Ωστόσο, ο CEO της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου συνέστησε «υπομονή» στους φανς της ομάδας, επισημαίνοντας ότι συνεχίζεται η δουλειά για μια νέα συμφωνία με τον Μέσι.
 
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα» Γιοζέπ Μπερτομέου είχε πει ότι η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να «χρυσώσει» τον Μέσι, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.
 
Από την πλευρά του, ο Γκράου σημείωσε ότι «επιθυμούμε να υπάρξει συμφωνία με τον Μέσι και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί μια φόρμουλα. Με αυτό θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς ότι, όταν έχεις τον καλύτερο στον κόσμο, είναι ανόητο να τον αφήσεις να φύγει».
 
Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη οι Λουίς Σουάρεζ και Νεϊμάρ ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με βελτιωμένες αποδοχές, ο Γκράου τόνισε ότι «η Μπάρτσα δεν μπορεί να ξοδέψει περισσότερο από το 70% του προϋπολογισμού της σε μισθούς, οπότε πρέπει να σιγουρέψουμε ότι υπάρχει ισορροπία».
 
Ο Γκράου προσέθεσε ότι υπάρχει η επιλογή η ομάδα να αυξήσει τα έσοδά της, ώστε ως το 2021 να φθάσουν το ένα δισ. ευρώ ετησίως, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους, αλλά πρέπει πάντα να θέτουμε προτεραιότητες. Ο στόχος είναι να κρατήσουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στη Μπαρτσελόνα, ιδίως με κάποιον που διαμορφώθηκε στη La Masia (το φυτώριο της Μπαρτσελόνα), ο οποίος θεωρούμε ότι πρέπει να… συνταξιοδοτηθεί εδώ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:59