search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Δράση… απολύσεων

03.08.2011 13:05
Δράση... απολύσεων - Media

Γράφει ο Τυπικός

Ντάλα καλοκαίρι και οι επιτελείς του ΣΚΑΙ συνεχίζουν απτόητοι τη… δράση «πρόγραμμα εκκαθαρίσεων εργαζομένων». Αυτή τη φορά ειδοποιήθηκαν να περάσουν την πόρτα του λογιστηρίου η Αφροδίτη Παπακαλού, που κάλυπτε επί δέκα χρόνια το ρεπορτάζ Παιδείας, η Μαρία Σπυριδωνάκου, η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και ο Κώστας Δαλαβούρας, που κάλυπτε το ελεύθερο ρεπορτάζ και εργαζόταν και στο Internet του σταθμού.

Γράφει ο Τυπικός

Ντάλα καλοκαίρι και οι επιτελείς του ΣΚΑΙ συνεχίζουν απτόητοι τη… δράση «πρόγραμμα εκκαθαρίσεων εργαζομένων». Αυτή τη φορά ειδοποιήθηκαν να περάσουν την πόρτα του λογιστηρίου η Αφροδίτη Παπακαλού, που κάλυπτε επί δέκα χρόνια το ρεπορτάζ Παιδείας, η Μαρία Σπυριδωνάκου, η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και ο Κώστας Δαλαβούρας, που κάλυπτε το ελεύθερο ρεπορτάζ και εργαζόταν και στο Internet του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τις μεγαλοστομίες των επιτελών του ραδιοφωνικού σταθμού, οι οποίοι πίεζαν πριν από καιρό τους εργαζομένους για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων – έτσι ώστε να μην υπάρξουν απολύσεις –, στον ΣΚΑΙ απολύονται τώρα, κανονικά και με τον νόμο, μέχρι και δημοσιογράφοι που έβαλαν την τζίφρα τους στις ατομικές συμβάσεις. Και αυτό διότι, όπως λένε οι πληροφορίες, ένας από τους τρεις που απολύθηκαν προχθές είχε υπογράψει πέρυσι την ατομική σύμβαση, όταν γινόταν ο κακός χαμός στον ΣΚΑΙ. Λέγεται, μάλιστα, στους διαδρόμους του ραδιοσταθμού του Φαλήρου ότι η πολιτική του ΣΚΑΙ είναι να απολύει και δημοσιογράφους που έχουν υπογράψει τις ατομικές συμβάσεις, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι ο ΣΚΑΙ πραγματοποιεί μόνο εκδικητικές απολύσεις. Κοινώς, δεν παίζονται οι άνθρωποι…

Οι ίδιες, μάλιστα, πληροφορίες επιμένουν ότι το σκηνικό των απολύσεων θα επαναληφθεί για αρκετούς εργαζόμενους, αμέσως μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43