search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Γιώργος Μαργαρίτης: Πριν βγάλω δίσκο, κοιμόμουν σε παρκάκι! (Video)

11.01.2017 18:31
Γιώργος Μαργαρίτης: Έβαζα λεφτά κάτω από πέτρες – Μέχρι εκεί έφτασε η αρρώστια μου - Media
 
Ακόμα και άστεγος έχει μείνει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο Epsilon TV.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, «το 1981 που έκανα τον πρώτο πρώτο δίσκο μου, εγώ κοιμόμουν απέναντι από τη Σόνια έχει ένα παρκάκι. Εκεί είχα ένα στρώμα και το βραδάκι το τύλιγα, δεν το πείραζε κανένας. Πήγαινα στη δουλειά εγώ, τραγουδούσα τότε, στα “Ξημερώματα” στην Εθνική Οδό. Γύριζα το πρωί κοιμόμουν, με έπαιρνε ο ήλιος, σηκωνόμουν, έκανα καφέ, άντε πάλι από κανένα δεντράκι πίσω».
 
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «αυτό ήταν για κανέναν μήνα εκεί. Στη συνέχεια έκανα δίσκο, νοίκιασα ένα δωματιάκι εκεί στην Κυψέλη. Εγώ δεν έμενα πάρα πολύ σε σπίτια. Έμενα σε παράγκες, έμενα σε πλυσταριά, όχι διαμερίσματα, σε ξενοδοχεία, πολλά χρόνια».
 
Όσον αφορά τη ζωή του στη νύχτα, ο Γιώργος Μαργαρίτης παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα για τη ζωή μου. Η νύχτα έχει δικούς της νόμους. Αν δεν πειράζεις κάποιον, δεν σε πειράζει κανείς. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Έχω δει και σουγιάδες και μάτι να βγαίνει με ένα μπουκάλι μπύρα που χτύπησε κάποιος εκείνα τα χρόνια και άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή στην πίστα. Έχω δει πολλά πράγματα και σαματάδες».
 

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:16