search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:16
MENU CLOSE

Mega πτώση

03.08.2011 13:15
Mega πτώση - Media

Γράφει ο Τυπικός

Τι έχουν τα (τηλεοπτικά) έρμα και ψοφάνε; Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα στον πίνακα της τηλεθέασης, δείχνοντας, μάλιστα, ότι δεν έχει σταμάτημα η κατρακύλα που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

Γράφει ο Τυπικός

Τι έχουν τα (τηλεοπτικά) έρμα και ψοφάνε; Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα στον πίνακα της τηλεθέασης, δείχνοντας, μάλιστα, ότι δεν έχει σταμάτημα η κατρακύλα που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

Με ή χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου, το Alter βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση μπροστά από τις κάμερες είναι ότι την Τρίτη, το δελτίο του μεγάλου καναλιού ήρθε… τρίτο κατά σειρά, αφού το προσπέρασε μέχρι και το δελτίο του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το Alter κατέκτησε εύκολα την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων της Τρίτης, αυξάνοντας τη διαφορά του από το Mega στις 5 μονάδες, ενώ ο ΑΝΤ1 κέρδισε καθαρά το Mega χωρίς παράθυρα και σχολιασμούς, περνώντας δεύτερος.

Ειδικότερα, το δελτίο του Alter άγγιξε ένα 20,8% κι έπειτα στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση, το δελτίο του ΑΝΤ1 κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα σημειώνοντας 17,2%, ενώ το Mega κέρδισε το 16,4% των τηλεθεατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33