search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα του Κώστα Μανωλά στο instagram – To δημοσίευμα που τον έβγαλε από τα ρούχα του (Photo)

11.01.2017 21:10
Το ξέσπασμα του Κώστα Μανωλά στο instagram - To δημοσίευμα που τον έβγαλε από τα ρούχα του (Photo) - Media

 

«Φτάνουν πια τα ψέματα…» ξέσπασε ο Κώστας Μανωλάς μέσω Instagram. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και τονίζουν πως ο διεθνής αμυντικός αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα.

«Παρά τις  διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου, ο “λευκός καπνός” είναι ακόμη μακριά… Ο παίκτης θα ήθελε συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ, υψηλότερο σε σχέση με τα 2 – 2.5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους που του προσέφερε ο Παλότα. Παράλληλα, του προτάθηκε πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα είχε ισχύ μόνο για ομάδες του εξωτερικού (σ.σ εκτός Ιταλίας), αλλά ο Μανωλάς το αρνήθηκε επίσης», είχε αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato».

Οι φίλοι της Ρόμα τον στηρίζουν και αρνούνται να πιστέψουν τα όσα γράφονται. Θυμίζουμε, πως οι Βρετανοί είχαν γράψει πως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Ρόμα 55 εκατ. ευρώ!

 

Basta dire bugie!!!

A photo posted by Official Instagram (@kostasmanolas44) on Jan 11, 2017 at 11:26am PST

Πηγή: Gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:33