search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου! Γρονθοκόπησε την κοπέλα του και την έσυρε αναίσθητη στο έδαφος (Σκληρές Εικόνες)

12.01.2017 07:17
Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου! Γρονθοκόπησε την κοπέλα του και την έσυρε αναίσθητη στο έδαφος (Σκληρές Εικόνες)  - Media

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στη Βρετανία. Στο βίντεο φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός μιας γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η γυναίκα αφού το πήρε από την τοπική αστυνομία.

Η Τζέιμς, 28 ετών, δέχθηκε την φριχτή επίθεση από τον σύντροφό της Τσάρλι, 24 ετών, όταν επέστρεφαν από μια παμπ όπου είχαν βγει για να γιορτάσουν την πρώτη επέτειό τους. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην αστυνομία, κάποια στιγμή άρχισαν να μαλώνουν και ο Τσάρλι την κατηγόρησε πως τον απατούσε, Τότε ο καυγάς έγινε πιο έντονος και άρχισε να την χτυπάει. Μέχρι που κάποια στιγμή έπεσε κάτω αναίσθητη.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Τσάρλι να κουβαλά  την κοπέλα μέχρι που την αφήνει κάτω επειδή έχει αρχίσει να συνέρχεται. Και τότε αρχίζει να την κλωτσά και να την χτυπά ακόμα πιο βίαια.  Όταν η Τζέις έχασε ξανά τις αισθήσεις της ο νεαρός την έσυρε κυριολεκτικά από τα πόδια πάνω στο δρόμο.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24