search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

ΝΔ: Να καταβάλει τώρα η κυβέρνηση το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

12.01.2017 09:28
ΝΔ: Να καταβάλει τώρα η κυβέρνηση το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης  - Media

 

Να καταβάλει άμεσα το επίδομα πετρελαίου, καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με νέα ανακοίνωσή της, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση εναντίον της.

«Η κυβέρνηση ρίχνει το φταίξιμο για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και το “πετσόκομμα” του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στην “ανάγκη λήψης μέτρων λιτότητας”, που δεν θα ήταν απαραίτητα αν η ίδια δεν ήταν κυβέρνηση» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, επισημαίνοντας πως «αυτό θα ήταν διασκεδαστικό, αν δεν ήταν τραγικό τη στιγμή που η μισή Ελλάδα είναι θαμμένη κάτω από το χιόνι».

«Το ελάχιστο και απολύτως αυτονόητο που έχει να κάνει η Κυβέρνηση είναι να αρχίσει να καταβάλλει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Και να το καταβάλει τώρα. Όχι το καλοκαίρι. Τον Ιανουάριο σε όσους έκαναν αίτηση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και εφεξής στο τέλος κάθε μήνα σε όσους έκαναν αίτηση τον προηγούμενο μήνα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15