search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Το αστείο σημείωμα της Μισέλ Ομπάμα στον Μπαράκ (Video)

12.01.2017 09:45
Το τρυφερό μήνυμα της Μισέλ στον Μπαράκ (Photo) - Media

Την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνισή ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε η Μισέλ Ομπάμα στην εκπομπή του  Τζίμι Φάλον, «The Tonight Show»

Η Μισέλ, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον παρουσιαστή για τη βοήθεια και τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στον Λευκό Οίκο.Ο παρουσιαστής μίλησε με την Πρώτη Κυρία για τις τελευταίες μέρες πριν την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο και για τα σχέδιά της μετά. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε γέλιο σε όλους ήταν το μικρό σκετς που έκανε η Μισέλ κατά τη διάρκεια του σόου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μικρού θεατρικού η Μισέλ γράφει ένα γράμμα προς τον Μπαρακ όπου τον ευχαριστεί για τις μέρες που πέρασαν στον Λευκό Οίκο και για την διακυβέρνησή του.

«Σε ευχαριστώ Μπαράκ, που απέδειξες πως δεν είσαι ένα αδύνατο πρόβατο αλλά η δικιά μου Ασημένια Αλέπου» έγραψε η Μισελ σε ένα αστείο σημείωμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00