search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35
MENU CLOSE

Εικόνες ντροπής στον καταυλισμό στο Δερβένι: Χιόνι μέχρι και στις τουαλέτες των προσφύγων

13.01.2017 08:18
Εικόνες ντροπής στον καταυλισμό στο Δερβένι: Χιόνι μέχρι και στις τουαλέτες των προσφύγων - Media

Μετά τις εικόνες ντροπής από τον προσφυγικό καταυλισμό της Μόρια στη Λέσβο, οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» δημοσιεύουν παρόμοιες εικόνες από τον κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Δερβένι, λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησαν στον λογαριασμό τους στο Twitter οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» παρουσιάζουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στο Δερβένι, όπου από την κακοκαιρία υπάρχει χιόνι μέχρι και στου νιπτήρες των μπάνιων, ενώ όπως μας πληροφορούν τα περίπου 350 άτομα που φιλοξενούνται στο χώρο θερμαίνονται μέσα από την καύση ξύλων.

«Καλημέρα από το Δερβένι, τον καταυλισμό κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους καταυλισμούς που ήταν “προετοιμασμένος για το χειμώνα”. Προσπαθήστε να κάνετε μπάνιο κάτω από αυτές τις συνθήκες» γράφουν στο λογαριασμό τους ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35