search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:09
MENU CLOSE

«Δαιμονισμένη» γυμνή γυναίκα έκλεψε περιπολικό μπροστά στους άφωνους αστυνομικούς (Photos – Video)

13.01.2017 11:33
«Δαιμονισμένη» γυμνή γυναίκα έκλεψε περιπολικό μπροστά στους άφωνους αστυνομικούς (Photos - Video) - Media Gallery 3

 

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό με μια γυναίκα η οποία υποστηρίζει πως ήταν «δαιμονισμένη».

Ο αστυνομικός τη βρήκε να περιφέρεται γυμνή στο δρόμο και τη σταμάτησαν για να δει τι της συμβαίνει. Όταν εκείνη του αποκρίθηκε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης, πήγε να φέρει μια κουβέρτα για να τη σκεπάσει.

Η γυναίκα εκμεταλλεύτηκε την απουσία του και έτρεξε στο περιπολικό, στο οποίο είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή. Το πήρε και έφυγε αμέσως, με τον αστυνομικό να πηδά στο καπό για να τη σταματήσει αλλά να αποτυγχάνει.

Όπως δήλωσε, επίταξε το αμάξι ενός πολίτη και άρχισε μια κινηματογραφική καταδίωξη σε υψηλές ταχύτητες στους δρόμους της Αριζόνα, η οποία έληξε όταν η γυναίκα τράκαρε με ένα άλλο αμάξι.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να την ακινητοποιήσουν καθώς δεν ήταν συνεργάσιμη ακόμα και μετά το τρακάρισμα ενώ λίγες ημέρες μετά, κατά την ανάκριση της, υποστήριξε πως δεν ξέρει γιατί έκανε τα όσα έκανε και πως πιθανότατα ήταν δαιμονισμένη.

Το περιστατικό κατεγράφη από την κάμερα που έχουν στη στολή τους οι αστυνομικοί στην Αριζόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:09