search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:03
MENU CLOSE

Ανησυχείτε για τη σχέση σας: Αυτά είναι τα σημάδια ότι καταρρέει

13.01.2017 15:26
Κορωνοϊός: Πέντε συμβουλές για να μη χωρίσετε εξαιτίας της καραντίνας - Media
 
Συχνά αναρωτιώμαστε αν η σχέση μας πάει καλά, αν εξελίσσεται, αν προχωρεί. Και συχνά έχουμε αμφιβολίες, ότι κάπου το πράγμα έχει βαλτώσει, ότι δεν πάει πουθενά, ότι, ίσως, καταρρέει.
 
Φαίνεται ότι τις ίδιες ανησυχίες μοιράζονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Και, μερικοί από αυτούς, αποφάσισαν να μοιραστούν, μιλώντας στο περιοδικό Whisper, τις εμπειρίες τους από σχέσεις που κατέληξαν να διαλυθούν.
 
Το περιοδικό, με βάση τις μαρτυρίες των αναγνωστών του, κατέταξε τα συμπτώματα μιας σχέσης που διαλύεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, τις εξής:
 
-Η σχέση μου με κρατά πίσω: οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται ότι η σχέση τους δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, να τον βελτιώσουν και να τον εξελίξουν. Συχνά, αισθάνονται ότι οι σύντροφοί τους δεν έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες για τη ζωή ή ότι λόγω των συντρόφων τους έχουν χάσει κάθε ανεξαρτησία.
 
-Η σχέση μου είναι πιεστική: το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως σε γυναίκες που αισθάνονται ότι οι σύντροφοί τους ελέγχουν διαρκώς και πιεστικά τη ζωή τους.
 
-Η σχέση μου μου προκαλεί απαισιοδοξία: γκρίνια, διαμαρτυρίες, απελπισία από το ένα μέλος της σχέσης μεταδίδονται και στο άλλο και η ατμόσφαιρα της σχέσης είναι διαρκώς συννεφιασμένη.
 
Αν αισθάνεστε έτσι, τότε μάλλον η σχέση σας πάει στα βράχια…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:03