search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:49
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ: «Τέλος στην παραφιλολογία της ΝΔ»

13.01.2017 15:44
ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ: «Τέλος στην παραφιλολογία της ΝΔ» - Media
 
Επίθεση στη ΝΔ και τους καναλάρχες εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η ΝΔ από κοινού με τους καναλάρχες».
 
Το κόμμα υποστηρίζει ότι «με την απόφαση, δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου».
 
Προσθέτει, δε, ότι «με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50