search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Αυτή είναι σίγουρα η πιο περίεργη αιτία καθυστέρησης τρένου! (Video)

14.01.2017 08:54
Δύο κύκνοι μείον ένας κύκνος, ίσον κανένας! - Media

 

Όσοι βιάζονταν να προλάβουν το τρένο των 9.33 χθες το πρωί στο σταθμό Kingston του Λονδίνου, το πρόλαβαν τελικά με άνεση, αφού το τρένο καθυστέρησε πάνω από 5 λεπτά εξαιτίας ενός κύκνου.

Ο κύκνος αποφάσισε να… βολτάρει πάνω στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία της South West Trains, να τον ακολουθεί και να κινείται με απίστευτα χαμηλή ταχύτητα, για περισσότερα από 3 χιλιόμετρα.
Όσοι περίμεναν στο σταθμό το τρένο άκουσαν σχετική ανακοίνωση που τους ενημέρωνε πως το τρένο θα καθυστερήσει λόγω ενός κύκνου και νόμιζαν πως πρόκειται για πλάκα, μέχρι που έκπληκτοι είδαν ύστερα από αρκετά λεπτά το τρένο να φτάνει στο σταθμό με ταχύτητα… χελώνας, κινούμενο πίσω από τον κύκνο που δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από τις γραμμές.

Τελικά οι υπάλληλοι του σταθμού έπιασαν τον κύκνο και τον απομάκρυναν από τις γραμμές και τον άφησαν να κολυμπήσει στον Τάμεση.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Metro και το tweet της σιδηροδρομικής εταιρείας που δείχνει την απομάκρυνση του κύκνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός του τρένου δέχεται συγχαρητήρια από χρήστες του Διαδικτύου, για το σεβασμό που έδειξε στο πτηνό.

Πηγή: usa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15