search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Παπανάτσιου: Ο Σόιμπλε δεν είναι μόνος του στην ΕΕ (Video)

14.01.2017 08:56
Κ. Παπανάτσιου: Βαθιά ιδεοληπτικός ο νέος προϋπολογισμός, υπηρετεί τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ - Media

Για τον ΕΝΦΙΑ και την κατάργησή του δεσμεύθηκε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

 «Δεν υπάρχει κανένας νέος φόρος μέσα στο 2017, ό,τι είχαμε ψηφίσει ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή αυτό συνεχίζει να υπάρχει», είπε η κ. Παπανάτσιου και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ έχουμε δεσμευτεί ότι κάποια στιγμή θα τον καταργήσουμε, θα φέρουμε το περιουσιολόγιο και θα γίνει κάποια αναδιανομή των φόρων με βάση την μεγάλη ακίνητη περιουσία. Δεν έχει να φοβάται κανένας που έχει παρά πολύ λίγα χρήματα, που έχει μικρή περιουσία. Κανένας από τους πολίτες που είναι στη μικρή ή στη μεσαία τάξη δεν έχει να φοβηθεί από το περιουσιολόγιο».

«Το περιουσιολόγιο προχωράει, είναι υποχρέωσή μας, ήδη μέσα στο 2018 πρέπει να έχει λήξει» σημείωσε η Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η υφυπουργός Οικονομικών αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση είπε: «το τελευταίο που συζητάμε τώρα είναι ότι μπορεί να μην είναι το ΔΝΤ καν μέσα στη διαπραγμάτευση . Για μένα καλό θα ήταν να μην είναι το ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση… Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε, μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας…»

 «Δεν είναι μόνο ο Σόιμπλε, υπάρχουνε κι άλλοι. Συλλογικά η ΕΕ θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά της. Κι αυτό τουλάχιστον ο κ. Σόιμπλε θα πρέπει να το καταλάβει, ότι δεν είναι η μοναδική δύναμη στην ΕΕ» συνέχισε η Κατερίνα Παπανάτσιου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19