search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλάει κρυσταλλικά αυγά που βελτιώνουν σεξ και οργασμούς (Photo)

14.01.2017 11:30
Η Γκουίνεθ Πάλτροου πουλάει κρυσταλλικά αυγά που βελτιώνουν σεξ και οργασμούς (Photo) - Media

 

Η 44χρονη σταρ είναι γνωστή για την αγάπη της σε οτιδήποτε ολιστικό, όμως αυτή τη φορά το τερμάτισε. 

Μέσα από το σάιτ της, goop, πουλάει κρύσταλλα σε σχήμα αυγού τα οποία βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή των γυναικών, όπως υποστηρίζει.

Κατά την Γκουίνεθ Πάλτροου, τα πετράδια «Jade and Rose Quartz Eggs» αυξάνουν τους οργασμούς, την ελαστικότητα του κόλπου και τη γυναικεία ενέργεια, ενώ προσφέρουν και ορμονική ισορροπία.

Οι περίεργες πέτρες είναι ήδη sold out, παρόλο που η τιμή τους είναι τσουχτερή καθώς κοστίζουν γύρω στις 50 λίρες.

Το site της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού υποστηρίζει ότι μία μπλόγκερ, η οποία τα χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια, έχει δει εκπληκτικά αποτελέσματα και η μαρτυρία της ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να τα πουλήσουν. Η ίδια προτείνει στις γυναίκες που θα τα χρησιμοποιήσουν να μην ντραπούν αν οι πέτρες τους γλιστρήσουν και πέσουν τις πρώτες φορές, ενώ συμβουλεύει να φυλάσσονται τα αυγά σε μεταξωτό ύφασμα μετά τη χρήση.

Το goop ισχυρίζεται ότι τα εν λόγω αυγά χρονολογούνται από την αρχαία Ασία και ήταν το μυστικό της κινέζικης αυτοκρατορίας προκειμένου οι κυρίες να… μένουν σε φόρμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστοσελίδα της Πάλτροου προτείνει στους αναγνώστες του ερωτικά βοηθήματα. Το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και έχει προκαλέσει, όπως όταν πρότεινε έναν δονητή 24 καρατίων που κόστιζε 15.000 δολάρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:48