search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:11
MENU CLOSE

«Κράμερ εναντίον Κράμερ» για την Ούμα Θέρμαν και τον πρώην της

14.01.2017 11:59
«Κράμερ εναντίον Κράμερ» για την Ούμα Θέρμαν και τον πρώην της  - Media

 

Μια δικαστική διαμάχη άνευ προηγουμένου βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014 μεταξύ της Ούμα Θέρμαν και του Αρπάντ Μπουσόν για την κηδεμονία της 4χρονης κόρης τους, Λούνα.

Αυτή την εβδομάδα, οι κατηγορίες που ακούστηκαν και από τις δύο πλευρές ενώπιον του δικαστηρίου ήταν βαριές και προσβλητικές.

Ψυχολόγος που είχε ορίσει το δικαστήριο κατέθεσε πως το πρώην ζευγάρι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρίσκεται με την κόρη τους ταυτόχρονα, καθώς η σχέση τους είναι άκρως τοξική.

Ο δικηγόρος του Μπουσόν υποστήριξε ότι η όμορφη ηθοποιός είναι ψυχικά ασθενής καθώς πάσχει από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια και πως αναμιγνύει τα χάπια της με αλκοόλ.

Ο ψυχολόγος ωστόσο, έκρινε ότι η Θέρμαν δεν έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια που θα μπορούσε να βλάψει το παιδί της, ισχυρίστηκε όμως ότι πάσχει από ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης και δυσκολία εκμάθησης.

Όσο για τον επιχειρηματία Μπουσόν, ο ψυχολόγος κατέθεσε ότι οι επισκέψεις στην κόρη του γίνονται για να καλύψει δικές του ανάγκες και όχι τις ανάγκες της 4χρονης μικρούλας. Η επαγγελματική του εκτίμηση ήταν ότι ο πατέρας δεν πρέπει να περνάει περισσότερες από επτά συνεχόμενες μέρες μαζί με την κόρη του, γιατί της δημιουργεί συμπτώματα άγχους.

Από την άλλη, ο δικηγόρος της Θέρμαν κατηγόρησε τον Μπουσόν ότι όταν η μητέρα της Λούνα την είχε στείλει διακοπές με τον πατέρα της, εκείνος την παράτησε με την τότε σύζυγό του, Ελ Μακ Φέρσον και πήγε ταξίδι με τον μεγάλο γιο του στην Κούβα.

Το πρώην ζευγάρι διαφωνεί ακόμα και για το ιδιωτικό σχολείο που η Ούμα Θέρμαν στέλνει την κόρη της, με τον επιχειρηματία να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για καταθλιπτικό σχολείο με μικρές αίθουσες και βρώμικα παιδιά.

Η δίκη για την κηδεμονία θα διαρκέσει άλλη μία βδομάδα.

0 53χρονος Μπουσόν και η Θέρμαν είχαν κάνει σχέση το 2007, χώρισαν το 2009, τα ξαναβρήκαν το 2012 –τη χρονιά που η σταρ έμεινε έγκυος- και  ξαναχώρισαν το 2014.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15