search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Πωλείται …όπως είναι επιπλωμένο το ακριβότερο σκάφος της Μ. Βρετανίας (Photos)

14.01.2017 12:53
Πωλείται ...όπως είναι επιπλωμένο το ακριβότερο σκάφος της Μ. Βρετανίας (Photos) - Media

 

Το όνομα του είναι Matrix Island και αναζητά ιδιοκτήτη πρόθυμο να καταβάλει 3,7 εκατομμύρια λίρες για να το αποκτήσει- τιμή που ισούται με 6 σπίτια, μεσαίου μεγέθους, στο Λονδίνο.

Θεωρείται το ακριβότερο σκάφος της Μεγάλης Βρετανίας και όχι αδίκως, αφού οι πολυτέλειες που προσφέρει θυμίζουν περισσότερο έπαυλη παρά πλεούμενο.

Το Matrix Island, μήκους 39 μέτρων,  διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ανοιχτή κουζίνα, μπάνιο επενδυμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, δύο καταστρώματα και πλατφόρμα για τζετ σκι.

Η εξωτερική του εμφάνιση δεν είναι εντυπωσιακή, κάθε άλλο. Κατασκευασμένο το 1930, αρχικά χρησίμευε για μικρές κρουαζιέρες.

Όλο το εσωτερικό του Matrix Island έχει ανακαινιστεί, διαθέτει μάλλινες μοκέτες, φωτισμό led και έπιπλα αξίας που άφησε ο προηγούμενος Γάλλος ιδιοκτήτης του σκάφους.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο προσόν του είναι η θέα που προσφέρει από τις μεγάλες τζαμαρίες του.

Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση του σκάφους, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να ζει κανείς στην Αγγλία από τον ποταμό Τάμεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28