search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας: Το παλάτι είναι στοιχειωμένο!

14.01.2017 14:47
Βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας: Το παλάτι είναι στοιχειωμένο! - Media

 

Η μακροβιότερη μονάρχης της Σουηδίας ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε μόνη στο παλάτι του Ντρόντινγκχολμ, αφού κατοικείται από φαντάσματα!

Κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ η βασίλισσα Σίλβια δήλωσε όχι μόνο ότι το παλάτι είναι στοιχειωμένο, αλλά και ότι δεν πρέπει κανείς να φοβάται γιατί τα φαντάσματα του παλατιού είναι φιλικά: «Υπάρχουν πολλά φαντάσματα στο παλάτι. Πολλές φορές ένιωθα ότι δεν ήμουν μόνη, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παλάτι που χτίστηκε τον 16ο αιώνα, βρίσκεται κοντά στη Στοκχόλμη και ήταν η μόνιμη κατοικία της βασίλισσας Σίλβια και του συζύγου της, βασιλιά Κάρολο Γκουστάβ, από το 1981.

Η 73χρονη βασίλισσα γνώρισε τον σύζυγο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 και είναι παντρεμένοι 40 χρόνια.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα η βασίλισσα Σίλβια είχε αρρωστήσει και είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες, χωρίς η κατάσταση της να εμπνεύσει ανησυχία.

Η βασιλική οικογένεια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη Σουηδία και όλοι οι γαλαζοαίματοι της χώρας κρατούν χαμηλό προφίλ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21