search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:50
MENU CLOSE

Μις Ουγγαρία: Ο Τραμπ με κάλεσε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Μόσχας – Ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια (Photo)

14.01.2017 17:14
Μις Ουγγαρία: Ο Τραμπ με κάλεσε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Μόσχας - Ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια (Photo) - Media

 

Η μις Ουγγαρία καταγγέλλει ότι το 2013 Ντόναλντ Τραμπ την κάλεσε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Μόσχας, στην διάρκεια των καλλιστείων Miss Universe. Η 30χρονη Κάτα Σάρκα ισχυρίστηκε ότι ο νέος πλανητάρχης, κι ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια, τής έπιασε το χέρι σε ένα πάρτι και την τράβηξε προς το μέρος του:

«Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: Ποια είσαι; Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Ουγγαρία” και στη συνέχεια αφού με ρώτησε “γιατί είσαι εδώ;” μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά και το όνομά του “Ντόναλντ Τραμπ».

Οι δηλώσεις έγιναν σε εκπομπή της ουγγρικής τηλεόρασης και το μοντέλο έδειξε και την κάρτα που της έδωσε τότε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

“Δεν ήταν ο τύπος μου, πάντως και γι’ αυτό αρνήθηκα”, συμπλήρωσε η Κάτα Σάρκα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45