search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Το θρίλερ του Αlpha…

10.12.2009 13:51

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Τα σενάρια είναι πολλά, οι πάντες δια ψεύδουν τα πάντα, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν ότι κάτι… ψήνεται και μάλιστα στο Παρίσι…

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Τα σενάρια είναι πολλά, οι πάντες δια ψεύδουν τα πάντα, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν ότι κάτι… ψήνεται και μάλιστα στο Παρίσι…

Το σενάριο που παίζει τις τελευταίες ημέ ρες έχει κεντρικό πρόσωπο τον Κύπριο επι χειρηματία Χρήστο Αναστασίου, ο οποίος δηλώνει συνεργάτης της κυπριακής αρχι επισκοπής και φαίνεται ότι έχει κινηθεί για την απόκτηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Γίνεται λόγος μάλιστα για το ενδιαφέρον της κυπριακής Εκκλησίας για το τηλεο πτικό κανάλι (με άμεση μετατροπή του σε αμιγώς ενημερωτικό) με σκοπό την προβο λή των θέσεών της στο Κυπριακό, θέσεις οι οποίες δεν συμφωνούν με την πολιτική της κυπριακής κυβέρνησης.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού στον Χρήστο Αθανασίου είναι ήδη γεγο νός και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοι νωθούν τα ονόματα του σχήματος που ανα λαμβάνει τα ηνία της Κάντζας. Ανάμεσα στα οποία, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, θα μετέχει και πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με τη φιλελεύθερη παράταξη, αλλά δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη σημερινή ηγεσία.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν και σενάρια που ήθελαν τη συνεργασία του ίδιου Κύπριου επιχειρηματία με τον Νίκο Ευαγγελάτο, σενάρια, όμως, που διαψεύ στηκαν από τον ίδιο τον δημοσιογράφο.

Έπειτα από όλα αυτά φαίνεται ότι καταρ ρίπτονται οι φήμες που ήθελαν τον Κοντο μηνά μαζί με τον Φώτη Μπόμπολα να εξα γοράζουν το ποσοστό των Γερμανών και να μετατρέπουν τον Alpha σε Θέμα TV.

Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του καναλιού έβγαλαν και ανακοίνωση διάψευσης των σεναρίων που «παίζουν» αναφέροντας χα ρακτηριστικά ότι «το RTL Group είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Εάν βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς θα έπρεπε να ενημερωθεί σχετικά η Χρημα τιστηριακή Αγορά. Δεν έχουμε ενημερώσει την Αγορά γιατί δεν υφίσταται καμιά τέτοια διαδικασία σε εξέλιξη».

Ωστόσο, αυτό ακριβώς το σημείο της ανακοίνωσης αποτελεί το επιχείρημα όσων επιμένουν ότι η δουλειά έχει κλείσει και θα γίνουν όλα γνωστά αφού ενημερωθεί και το Χρηματιστήριο. Δεδομένο, επίσης, θε ωρείται ότι τα… αναγκαία ποσά για αυτά τα κόλπα θα διακινηθούν από κεφάλαια off shore εταιρειών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53