search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:33
MENU CLOSE

Βαλέρια Κουρούπη: Η άγνωστη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο

14.01.2017 18:24
Βαλέρια Κουρούπη: Η άγνωστη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο   - Media

 

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για τον Γιάννη Μπέζο και τη σχέση που τους συνδέει.

Είσαι ανιψιά του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, τι έχεις διδαχτεί από αυτόν επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο;

Είμαι ανιψιά της Ναταλίας Τσαλίκη στην πραγματικότητα. Ο Γιάννης Μπέζος υπήρξε για μένα μεγάλος δάσκαλος θεατρικά και τηλεοπτικά. Μου έδωσε πολύ νωρίς την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου στην τηλεόραση, με πίστεψε και με έμαθε να αγαπώ αυτήν τη δουλειά και να τη σέβομαι. Είναι επίσης ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά για το πνεύμα, το ήθος, τον λόγο του, την αγάπη του για το θέατρο αλλά και τη ζωή. Είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός.

Ένας άνθρωπος που όλοι παραδέχονται το σπουδαίο του ταλέντο έχοντας όμως και πολλούς επικριτές. Έχεις έρθει πολύ πιο κοντά με τον Γιάννη Μπέζο λόγω της συγγένειάς σας, πώς θα τον χαρακτήριζες;

Όπως όλες οι σημαντικές μορφές στην εποχή τους, έτσι και Γιάννης Μπέζος έχει τους επικριτές του. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Είναι ανατρεπτικός και θαρραλέος κι αυτές οι αρετές συνήθως έχουν το τίμημά τους.

Πηγή: labelnews

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:33