search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Έτοιμος για γάμο και δίαιτα ο Σταρόβας

15.01.2017 10:28
Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη! «Τσαντίστηκα» - Media

 

Ανανεωμένος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει o Δημήτρης Σταρόβας στο πλευρό της συντρόφου Άννας Σταθάκη, σημειώνεοντας πως μαζί της νιώθει σαν έχει δέκα γυναίκες μαζί!

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στο ”Secret” της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και δεν δίστασε να πει πως θα ήθελε να βάλει στεφάνι για τρίτη φορά στη ζωή του. 

”Είμαι σε φάση που μετακόμισα στο Παλαιό Φάληρο εγώ που είχα όριο το Χίλτον. Πιο κάτω από το Χίλτον έβγαζα σπυριά, δεν πήγαινα, γιατί ως «αρκούδα» οφείλω να είμαι στα βόρεια προάστια. Και τώρα μένω στο Φάληρο. Όσοι με ξέρουν καλά δεν μπορούν να το πιστέψουν. Όχι ότι έχω κάτι με τα νότια προάστια, απλώς είχα συνηθίσει αλλού” είπε αναφερόμενος στη συγκατοίκησή του. ”Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς (…). Πάω με την καρδιά μου. Πέφτω με τα μούτρα δεν μασάω”, προσθέτει. 

Ο Δημήτρης εκθειάζει τη γυμνάστρια σύντροφό του, αναφέροντας: ”Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι εμπορική συναλλαγή. Δεν κάθομαι να αναλύω το καθετί. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και στην ηλικία που είμαι είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτήν τη στιγμή. Δεν νιώθω καμία έλλειψη”

Η μεγάλη αποκάλυψη, όμως, ήταν το ότι θα ήθελε να παντρευτεί την Άννα Σταθάκη.

”Είχα πει ότι τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (γέλια). Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα, γιατί μπορεί να μην είναι άνδρας, αλλά είναι γυναίκα με… δεν μπορώ να το πω (γέλια)”. 

Τέλος ανέφερε πως η κόρη του έχει γνωρίσει την Άννα, έχοντας πάει μαζί διακοπές και μάλιστα έχουν γίνει κολλητές, αλλά και ότι πρέπει να ξεκινήσει δίαιτα για να είναι fit δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενος για το αν η σύντροφός του τον έχει βάλει σε πρόγραμμα γυμναστικής απαντά: ”Όχι δεν με πιέζει το μανάρι μου, αλλά θα το κάνω σαν δώρο γι’ αυτήν, για την καινούρια χρονιά».

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:02