28/02/2020 08:04:36

Απαύγασμα σεξισμού με προσομοίωση στοματικού σεξ σε συνέδριο (Video)

Απαύγασμα σεξισμού με προσομοίωση στοματικού σεξ σε συνέδριο (Video) - Media

Μερικά δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να αμαυρώσουν το προφίλ μιας εταιρείας ακόμα και αν είναι μια από της μεγαλύτερες στον τομέα της τεχνολογίας στην Κίνα.

Και αυτά τα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να προκαλέσουν ηχηρές αντιδράσεις.Ο λόγος για ένα βίντεο στο οποίο υπάλληλοι μιας από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Κίνας συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης στοματικού σεξ σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας. Δυο γυναίκες στα γόνατα προσπαθούν να ανοίξουν με το στόμα τους τα μπουκάλια που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους δύο άνδρες, στελέχη της εταιρείας Tencent. 

Μάλιστα από κάτωυπάρχει και κοινό που ενθαρρύνει τις δυο κοπέλες να συνεχίσουν το ... έργο τους. 

΄Οπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό. Δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε «ελλειπή επίβλεψη της συμπεριφοράς υπαλλήλων της», όπως ανέφερε. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έχουν ήδη τιμωρηθεί υποσχόμενοι ότι κάτι ανάλογο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.