search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:10
MENU CLOSE

Φρίκη: Λύκειο έβαλε εργασία με αντικείμενο τη σεξουαλική κακοποίηση 8χρονης!

15.01.2017 11:39
Νέες αλλαγές στο εργασιακό τοπίο - Media

 

Μια άσκηση της κακιάς ώρας έβαλε σχολείο της κομητείας Perkasie στην Πενσυλβάνια. Στους μαθητές του αμερικανικού λυκείου Πένριτζ δόθηκε ένα πρόβλημα άλγεβρας στο οποίο ζητούνταν να απαντήσουν λύνοντας το πρόβλημα αν η οχτάχρονη «Αγγέλου» κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον φίλο της μητέρας της, τον αδελφό της ή… τον πατέρα της(!) 

Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους υπευθύνους του σχολείου σχετικά με την εργασία.

Μάλιστα, μια επόμενη ερώτηση στην ίδια εργασία είχε ερώτηση για μια ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να στηρίξει τον γιο της δουλεύοντας ως προαγωγός και πόρνη!

Στην ερώτηση οι μαθητές έπρεπε να απαντήσουν, λύνοντας το πρόβλημα, αν ήταν επίσης έμπορος ναρκωτικών, κρατούσε στοιχήματα, ή ήταν χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο!

Οι ερωτήσεις βασίζονταν στη ζωή της διάσημης αφροαμερικανίδας ποιήτριας Μάγιας Αγγέλου, αλλά πολλοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν ότι το θέμα ήταν ακατάλληλο για εφήβους, έστω και αν μέσω αυτού καλούνταν να λύσουν εξισώσεις…

Απαντώντας, οι υπεύθυνοι του Πένριτζ ανέφεραν ότι έλαβαν πολλές καταγγελίες σχετικά με την εργασία «η οποία περιείχε περιεχόμενο για ενήλικες εκτός του κατάλληλου πλαισίου». 

«Η εν λόγω εργασία ‘’κατέβηκε’’ από μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο να μοιράζονται εκπαιδευτικές πηγές και δεν είναι μέρος του εγκεκριμένου προγράμματος σπουδών μας» διευκρίνισαν. 

«Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα δάσκαλο για την εκπαίδευση των παιδιών όταν επιτρέπονται τέτοιες ερωτήσεις;» ήταν η εύλογη ερώτηση ενός γονέα που ανήρτησε στο Twitter μια από τις επίμαχες ερωτήσεις. 

Πηγή: skai.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06