search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:06
MENU CLOSE

200.000 λίρες στον Βρετανό πράκτορα που αποκάλυψε το ροζ σκάνδαλο του Τραμπ

15.01.2017 14:22
200.000 λίρες στον Βρετανό πράκτορα που αποκάλυψε το ροζ σκάνδαλο του Τραμπ - Media

 

Εκτενή ρεπορτάζ για τον πρώην πράκτορα της ΜΙ6, Κρίστοφερ Στιλ, που αποκάλυψε το σεξουαλικό σκάνδαλο του Ντόναλντ Τραμπ, φιλοξενεί ο βρετανικός Τύπος.

Σύμφωνα με τη Mirror, o Στιλ, o οποίος εργάζεται από το 2009 σε ιδιωτική υπηρεσία, ανταμείφθηκε με 200.000 λίρες από Ρεπουμπλικάνους που έψαχναν για σκάνδαλα που αφορούσαν τον Τραμπ, για την 35σελιδη αναφορά του.

Σύμφωνα με την έκθεση του Στιλ, το 2013 ο Τραμπ είχε προσλάβει ιερόδουλες οι οποίες ούρησαν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου Ritz Carlton της Μόσχας, όπου παλιότερα είχε φιλοξενήσει το ζεύγος Ομπάμα.

Ο πρώην πράκτορας είναι πατέρας 4 παιδιών και σύμφωνα με τη Mirror, παρέδωσε τελικά την αναφορά του στο FBI. Αυτή η αναφορά παραδόθηκε τόσο στον πρόεδρο Ομπάμα, όσο και στον εκλεγμένο πρόεδρο Τραμπ, ενώ διέρρευσε και στο σάιτ Buzzfeed.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Στιλ αυτές τις μέρες κρύβεται καθώς έχει φοβηθεί μετά την αποκάλυψη του ονόματος του.

Στο θέμα αναφέρθηκε η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι:

«Είναι πάγια θέση να μην σχολιάζουμε τέτοια ζητήματα, αλλά βάσει όσων είδαμε είναι απόλυτα σαφές ότι το άτομο που συνέθεσε τον φάκελο αυτό δεν έχει εργαστεί εδώ και χρόνια για τη βρετανική κυβέρνηση», είπε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι η Ρωσία έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για δραστηριότητές του με στόχο να τον εκβιάσει και χαρακτήρισε τον Κρίστοφερ Στιλ «αποτυχημένο κατάσκοπο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:06