search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Ο Έλβις ζει και βασιλεύει-Νέα φωτογραφία επαναφέρει τη συνομωσιολογία (Photos)

16.01.2017 08:17
Ο Έλβις ζει και βασιλεύει-Νέα φωτογραφία επαναφέρει τη συνομωσιολογία (Photos) - Media

Μια νέα φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας «άναψε» φωτιές στους οπαδούς του βασιλιά της Rock n ‘Roll Έλβις Πρίσλεϊ που πιστεύουν ότι δεν πέθανε και είναι ακόμα ζωντανός.

Οι εικόνες ενός γενειοφόρου άνδρα, στον περίβολο του Graceland σπίτι του τραγουδιστή «φούντωσαν» εκ νέου τα σενάρια των συνομωσιολόγων γύρω από το θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο θάνατος του Έλβις Πρίσλεϊ είχε ανακοινωθεί στις 16 Αυγούστου 1977, όταν ήταν 42 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια.

Αλλά από τότε που πέθανε υπήρξαν αμέτρητες θεωρίες ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που τον είχαν κουράσει.

Και τώρα η νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook «Evidence Elvis Presley is Alive» ήρθε να ταράξει εκ νέου τους λάτρεις του βασιλιά του Rock n ‘Roll.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα μυστηριώδη γενειοφόρο άνδρα να βρίσκεται με οπαδούς του Έλβις Πρίσλεϊ με την επισήμανση ότι τώρα θα ήταν 82 ετών. ..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01