search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Η «μητρική» του πρίγκιπα Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον και η γνωριμία της με τη Μέγκαν Μαρκλ

16.01.2017 08:56
Η «μητρική» του πρίγκιπα Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον και η γνωριμία της με τη Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Τα πράγματα σοβαρεύουν στο βασιλικό ειδύλλιο μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας και της αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ.

Τελευταία απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι πως ο 32χρονος γαλαζοαίματος πήρε τη νέα του αγαπημένη στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, για να γνωρίσει την Κέιτ Μίντλετον καθώς και την ανιψιά του, πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Για τους γνωρίζοντας τα ενδότερα του Μπάκιγχαμ, αυτή η κίνηση σημαίνει πολλά καθώς ο Χάρι και η Κέιτ έχουν μια ιδιαιτέρως στενή και αγαπημένη σχέση. Ο «άτακτος» πρίγκιπας εμπιστεύεται απόλυτα τη γνώμη της συζύγου του μεγάλου του αδερφού και φροντίζει να τη συμβουλεύεται επί παντός επιστητού.

Μάλιστα πολλοί τονίζουν στα αγγλικά ΜΜΕ πως, καθώς ο Χάρι έχασε την Νταϊάνα σε πολύ μικρή ηλικία, η Κέιτ έχει αναλάβει ένα σχεδόν μητρικό ρόλο στη ζωή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:30