search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Κιργιστάν: Εννιάχρονο αγόρι επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει νεκρούς όλους τους δικούς του-Το Boeing είχε πέσει πάνω στο σπίτι (Video)

16.01.2017 09:13
Τραγωδία στο Κιργιστάν: Εννιάχρονο αγόρι επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει νεκρούς όλους τους δικούς του-Το Boeing είχε πέσει πάνω στο σπίτι (Video) - Media

 

Η τραγωδία στο Κιργιστάν αποτυπώνεται ακόμα περισσότερο μέσα από τις προσωπικές ιστορίες. Ένα εννιάχρονο αγόρι είχε φύγει πολύ νωρίς από το σπίτι του για να πάει στο σχολείο στο γειτονικό χωριό. Μόλις έφθασαν τα νέα για τη συντριβή του Boeing 747 της Turkish Airlines έφυγε τρέχοντας για να δει τι συνέβη στο χωριό του. Μόλις έφθασε στο σπίτι του διαπίστωσε με τρόμο πως ένα τεράστιο μέρος του αεροσκάφους είχε καταπέσει πάνω στο οίκημα παρασύροντας στον θάνατο όλους τους δικούς του. Οι στιγμές που επακολούθησαν δεν περιγράφονται…πραγματικός θρήνος.

Μέσα στους 37νεκρούς που άφησε πίσω του το αεροσκάφος με τη συντριβή στο χωριό εκτιμάται ότι υπάρχουν 12 παιδιά, ενώ πολλά είναι αυτά που τραυματίστηκαν.

Το Βoeing 747 κατέπεσε πάνω σε 15 σπίτια του χωριού, καθώς προσπαθούσε να προσγειωθεί και στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη. Θα έκανε στάση κοντά στο Μπίσκεκ στην πορεία του από το Χονγκ Κονγκ στην Κωνσταντινούπολη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02