search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:10
MENU CLOSE

Σκληρές Εικόνες: Η σπαρακτική έκκληση οικογένειας για βοήθεια -Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε παραμορφωμένο και χρειάζονται χρήματα για την εγχείρηση

16.01.2017 10:25
Σκληρές Εικόνες: Η σπαρακτική έκκληση οικογένειας για βοήθεια -Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε παραμορφωμένο και χρειάζονται χρήματα για την εγχείρηση - Media

 

Μια οικογένεια κάνει μια απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια, καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα βασικά αγαθά για τη φροντίδα της τρίχρονης κορούλας τους που γεννήθηκε παραμορφωμένη.

Η κατάσταση της ονομάζεται «Frontoethmoidal Encephalocele» και δεν είναι ιάσιμη παρά μόνο με μια πολλή ακριβή εγχείρηση, την οποία οι γονείς της δε μπορούν να χρηματοδοτήσουν.

Το κοριτσάκι έχει ένα μη πλήρως διαμορφωμένο κρανίο, τρία ρουθούνια καθώς και δάκτυλα κολλημένα μεταξύ τους. Δυσκολεύεται στην αναπνοή και μπορεί να τραφεί μόνο μέσω σωλήνα.

Η ασθένεια από την οποία πάσχει η μικρή Ιμμ μπορεί να εμφανιστεί σε ένα ανά πέντε χιλιάδες έμβρυα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης έχουν κινητοποιηθεί με σκοπό τη βοήθεια της οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15