search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57
MENU CLOSE

«Αντεπίθεση» Παπαδημούλη σε Ντόρα: Αυτή η πρακτική χαρακτηρίζει εσάς οικογενειακώς…

16.01.2017 12:48
Παπαδημούλης: «Να προσφύγουμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα, την μόνη διαφορά μας με την Τουρκία» - Media

 

Με αφορμή την προσαγωγή των δημοσιογράφων, υπευθύνων του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζέννου, τους οποίους ο υπουργός Άμυνας κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση, νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο Twitter μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

« Με Μητσοτάκη Πρωθυπουργό το ’91, συνέλαβαν 7 εκδότες κ διευθυντές εφημερίδων. Αλλά η Ντόρα,δεν θυμάται τίποτε. Ρεσιτάλ αμνησίας κ συνέπειας» έγραψε στον λογαριασμό του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για να ακολουθήσει λίγες μέρες μετά η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη: «Σημειώνω την απόλυτη ταύτιση του @papadimoulis με τις πρακτικές του @PanosKammenos για τα θέματα ελευθερίας του Τύπου. Οι μάσκες έπεσαν».

Σήμερα, με νέα του ανάρτηση ο κ. Παπαδημούλης απαντά στην Ντόρα σημειώνοντας πως εκείνος δεν έχει κάνει ποτέ μήνυση ή αγωγή σε δημοσιογράφο, και πως αν κάποιος ταυτίζεται με την πρακτική είναι η ίδια. «Προς @Dora_Bakoyannis:Δεν έχω κάνει ποτέ μήνυση η αγωγή, σε δημοσιογράφο. Αυτή η πρακτική χαρακτηρίζει εσάς οικογενειακώς. Εσείς ταυτίζεστε!» έγραψε ο Παπαδημούλης, Τώρα μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στην κόντα αυτή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57