search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31
MENU CLOSE

Π. Ρήγας: «Οι δανειστές παίζουν με τη φωτιά» (Audio)

16.01.2017 15:49
Π. Ρήγας: «Οι δανειστές παίζουν με τη φωτιά» (Audio) - Media
 
Δριμεία επίθεση στους δανειστές, αλλά και στη ΝΔ, για το ζήτημα της «παγωμένης» δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής εξαπέλυσε, μιλώντας στον ρ/σ Real FM, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
 
«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Ρήγας. «Εμείς θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί», πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.
 
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά. 
 
«Και εντός της Ελλάδας, η ΝΔ δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα στα επικίνδυνα που ζητούν κάποιοι από ακραίους παράγοντες. Δεν ενδιαφέρονται εάν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, για την ελληνική κοινωνία και για την καταστροφή της οικονομίας με αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική», τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Μάλιστα, ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για μπρα ντε φερ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πρόσθεσε ότι «το ΔΝΤ δεν το βάλαμε εμείς, μπήκε με τις ευχές του κ. Σόιμπλε και της ΝΔ. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα», είπε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31