search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Σύρραξη στο ΣΕΦ μεταξύ παικτών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού – Πρωταγωνιστές Παπανικολάου – Ρίβερς (Photos)

16.01.2017 17:54
Σύρραξη στο ΣΕΦ μεταξύ παικτών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού - Πρωταγωνιστές Παπανικολάου - Ρίβερς (Photos) - Media

 

 «Φωτιά» στο ημίχρονο του ημιτελικού στο ΣΕΦ με τους Κώστας Παπανικολάου – Κέι Σι Ρίβερς να ανταλλάζουν… γαλλικά και όλους τους παίκτες των «αιώνιων» να μπαίνουν να τους χωρίσουν!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του εν εξελίξει ημιτελικού στο ΣΕΦ το κλίμα… δυναμιτίστηκε!

Ο Κώστας Παπανικολάου παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Κέι Σι Ρίβερς, αφού οι δυο τους αντάλλαξαν πρώτα κάποια «γαλλικά». Ο «Παπ» κόλλησε σε ένα σκριν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και μόλις σηκώθηκε άνοιξε… διάλογο με τον Αμερικανό φόργουορντ των Κυπελλούχων Εελλάδας.

Αμέσως όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στην μέση να τους χωρίσουν, με τον Κρις Σίνγκλετον να δείχνει έξαλλος και τον κόσμο να αποδοκιμάζει με τη σειρά του τους «πράσινους».

Όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι της «NOVA» δεν αποκλείεται να επιβληθούν ποινές τους δύο παίκτες, με τους διαιτητές να επανεξετάζουν το περιστατικό στα αποδυτήρια.

Πηγή: Sdna 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41