search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέα διακοπή υδροδότησης από τις 11 το βράδυ

16.01.2017 19:45
Έκτακτη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Σε νέα διακοπή υδροδότησης κατά την διάρκεια της νύχτας, για την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών και σε μικρότερη περιοχή, θα προχωρήσει η ΕΥΑΘ Α.Ε., επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, “προκειμένου να περιοριστεί η παραγωγή κι η τροφοδοσία ύδατος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και τις πηγές της Αραβησσού αντίστοιχα, που είχαν αγγίξει τα μέγιστα όριά τους τις τρεις προηγούμενες ημέρες”.

Συγκεκριμένα, η υδροδότηση θα διακοπεί από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. ανατολικά σε τμήματα της Καλαμαριάς, της Ανάληψης, της Κάτω Τούμπας και του Ντεπώ και δυτικά σε περιοχές των Συκεών και στα Πεύκα. Η ΕΥΑΘ υπογραμμίζει ότι “με τη διευθέτηση αυτή θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι υψηλότερες γεωγραφικά περιοχές ” της πόλης.

“Η πορεία της στάθμης των δεξαμενών, παρά τη λειτουργία σήμερα για πρώτη φορά από την εκδήλωση του προβλήματος των σχολικών μονάδων, αποτελεί ένδειξη για την εξισορρόπηση του υδροδοτικού συστήματος τις αμέσως επόμενες ημέρες”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39