search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Δεν είπα ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αλλά… – Καλαφάτης: Τραγικό!

16.01.2017 20:01
Μπουτάρης: Δεν είπα ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αλλά... - Καλαφάτης: Τραγικό! - Media

 

Τη δήλωση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, πως “ντρέπομαι που είμαι ‘Ελληνας όταν πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό”, σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

“Είπε λοιπόν ο δήμαρχος ότι ντρέπεται που είναι ‘Ελληνας. Αν έχει συναίσθηση των λεγόμενών του, όταν λέει αυτές τις κουβέντες έχοντας την ιδιότητα του δημάρχου Θεσσαλονίκης είναι τραγικό. Αν δεν έχει συναίσθηση είναι ακόμη τραγικότερο. ‘Οσον αφορά εμένα, να ξέρει όλος ο κόσμος ότι αισθάνομαι περήφανος που είμαι ‘Ελληνας. Είμαι υπερήφανος για τους χιλιάδες ‘Ελληνες που μεγαλουργούν, τα δύσκολα αυτά χρόνια και δίνουν μάχες με μοναδική αξιοπρέπεια” είπε ο κ.Καλαφάτης.

Ο δήμαρχος, απαντώντας στον επικεφαλής των “Εντάξει”, για όσα του καταλόγισε είπε πως “δεν είπα ντρέπομαι που είμαι ‘Ελληνας. Είπα πως όταν πηγαίνω στο εξωτερικό αισθάνομαι ντροπή που είμαι Ελληνας. Σε κοιτάνε με περιφρόνηση και αυτό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής κατάστασης. Είμαστε αναξιόπιστοι, ανίκανοι και αυτό με λυπεί αφόρητα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:18