search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Πάλευε μόνος ο Αντετοκούνμπο απέναντι στη Φιλαδέλφεια – Άσχημη ήττα παρά τους 23 πόντους του (Video)

17.01.2017 07:06
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Οι Μπακς πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 113-104 απέναντι στους Σίξερς, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε με έξι φάουλ.

Ο “Greek Freak” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ αλλά τα προβλήματα των φάουλ τον έβγαλαν εκτός ρυθμό στο δεύτερο μισό και δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Την ίδια στιγμή, ο Πάρκερ πρόσθεσε 23 πόντους και 5 ριμπάουντ αλλά οι δύο σταρ του Μιλγουόκι “πάλευαν” μόνοι τους σε ένα γενικότερα κακό βράδυ για το σύνολο του Τζέισον Κιντ.

Αντιθέτως, οι Σίξερς προϊόντος του χρόνου βελτίωσαν την απόδοση τους και στην επιστροφή από τα αποδυτήρια κυριάρχησαν τρέχοντας επί μέρους σκορ 67-50. Κορυφαίος για λογαριασμό των νικητών ήταν όπως πάντα ο Τζοέλ Εμπίντ με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ οι Ευρωπαίοι Σάριτς (17π, 9ρ, 4ασ.) και Σέρχι (10π, 7ρ, 6ασ.) ολοκλήρωσαν τον αγώνα με “γεμάτη” στατιστική.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Μπακς βρίσκονται εκτός των θέσεων που οδηγούν στα Playoffs με συνολικό ρεκόρ 20-20 νίκες και θα πρέπει να προσέξουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πηγή: Eurohoops

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:09