search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:07
MENU CLOSE

O Μαστοράκης απαντάει για τη μήνυση του στην Ελένη Μενεγάκη (Video)

17.01.2017 10:14
O Μαστοράκης απαντάει για τη μήνυση του στην Ελένη Μενεγάκη (Video) - Media

 

«Φωτιές» άναψε στην Ελένη Μενεγάκη ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της, καθώς κατατέθηκε μήνυση και αγωγή, με την οποία ζητείται το ποσό των 24.000 ευρώ.

Το επίμαχο απόσπασμα προέρχεται από συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό και την εκπομπή Σήμερα, το 1969, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο η θρυλική ηθοποιός έφερε τον κόσμο τον γιο της. Ο Νίκος Μαστοράκης λοιπόν, όπου ήταν εκείνος που έστειλε την αγωγή στην παρουσιάστρια, μίλησε χθες το βράδυ στον Θέμο Αναστασιάδη και ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας:

«Χρησιμοποίησαν την γέννα της Αλίκης και την πρώτη της συνέντευξη που τα πνευματικά δικαιώματα τα έχω εγώ και ποτέ δεν ζήτησαν μια συγγνώμη γιατί ο Alpha το πάει καουμπόικα… Εγώ δεν κυνήγησα ποτέ την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι και φίλη, όμως για να στέκει η αγωγή που κάνει δικονομικά, θα πρέπει να την στρέψεις όχι μόνο εναντίον του καναλιού αλλά και εναντίον της παρουσιάστριας και της αρχισυντάκτριας. Εγώ στον Alpha έστειλα αγωγή αλλά αναγκαστικά την έστειλα και στην Ελένη η οποία…»

Πηγή: Youweekly

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:05