search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Οι σημειώσεις του μακελάρη του Reina: Αλφάβητο, χαρτονομίσματα και ένα… ερωτικό σημείωμα (Photo)

17.01.2017 13:06
«Μάρτυρας του Ισλάμ» θέλει να γίνει ο μακελάρης του Reina- Ζητά να του επιβληθεί η θανατική ποινή - Media

Οι τουρκικές Αρχές άνοιξαν το διαμέρισμα στο οποίο κρύβονταν ο Αμπντουλκαντιρ Μασαρίποφ, ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι εντοπίστηκε ένα drone, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και το ποσό των 197.000 δολαρίων.

Παράλληλα, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό σε διάφορα σημεία του σπιτιού βρέθηκαν κέρματα από το Ιράκ και τη Λιβύη, ενώ οι φωτογράφοι έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από προσωπικά σημειώματα του Μασαρίποφ.

«Είσαι πολύ τρελός» και «Σ’αγαπώ πολύ Ντίνα» γράφει ένα ερωτικό σημείωμα. Το άλλο χαρτί φαίνεται να είναι η απόδειξη συνδρομής σε κάποιο γυμναστήριο και ένα χάρτη με το αλφάβητο κάποιας χώρας είναι αυτά που βρέθηκαν μεταξύ των χαρτιών του μακελάρη του Reina.

 

Η επίθεση στο Reina έγινε 75 λεπτά μετά την Πρωτοχρονιά. Από την επίθεση έχασαν τη ζωή του 39 άνθρωποι και άλλοι 69 τραυματίστηκαν.

Την ευθύνη για της επίθεσης έχει αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50