search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51
MENU CLOSE

Κυβέρνηση για Σαμαρά: Η κοινωνία του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη

17.01.2017 13:28
Ελεύθεροι και οι 14 προσαχθέντες του «Ρουβίκωνα» για την προσπάθεια εισβολής στο Μέγαρο Μάξιμου - Media

 

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στο newpost.gr ότι «την κυβέρνησή μου δεν την έριξε ο Σόιμπλε, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά. Αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει “τις καλύτερες αναμνήσεις”, σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας:

«Αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα, ελπίζουν ακόμα – μάταια – στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, διεκδικώντας μία διεστραμμένη ιστορική δικαίωση και μία νέα εφόρμηση στην εξουσία, για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως συμφερόντων».

Στη συνέχεια, επισημαίνουν ότι «στην προσπάθειά του αυτή, και σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών και τα επιχειρήματά τους, για να μπορέσει να οικοδομήσει το πολιτικό του αφήγημα».

Τέλος, καταλήγουν «Τα όσα λέει ο κ. Σαμαράς δεν αφορούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε την κοινωνία που του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη. Άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προβληματιστούν…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51