search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Φρίκη: Πήγαν να τον θάψουν ζωντανό – Ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο (Video)

17.01.2017 13:56
Κατολίσθηση Ιταλία: Άνοιξε το έδαφος σε νεκροταφείο και τα φέρετρα έπεσαν στη θάλασσα (Video) - Media
 
Την φρίκη της ζωής της έζησε μια οικογένεια, όταν μέσα από το φέρετρο στο οποίο βρισκόταν ο υποτιθέμενα νεκρός πατέρας της οικογένειας άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι και το καπάκι να μετακινείται.
 
Όλα άρχισαν όταν ο 75χρονος πατέρας της οικογένειας στην Κίνα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου, παρουσίασε όλα τα συμπτώματα του… θανάτου: σταμάτησε να αναπνέει, το σώμα του πάγωσε και έγινε άκαμπτο.
 

Αμέσως τα παιδιά του άνδρα άρχισαν να προετοιμάζονται για την κηδεία, διακοσμώντας το σπίτι με λουλούδια και σφάζοντας ένα γουρούνι, όπως προβλέπει η παράδοση. Ταυτόχρονα, το σώμα του νεκρού τοποθετήθηκε σε φέρετρο, εν αναμονή της κηδείας.
 
Ωστόσο, περίπου οκτώ ώρες από τη στιγμή που ο 75χρονος ανακηρύχθηκε… νεκρός, μέσα από το φέρετρο άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι και το καπάκι να μετακινείται. Τρομοκρατημένα τα παιδία του έσπευσαν να ανοίξουν το φέρετρο για να βρεθούν μπροστά στο εμφανώς μπερδεμένο πατέρα τους να ζητά να μάθει τι συμβαίνει!
 
Τελικά, ο γέροντας επέστρεψε στο σπίτι και στο κρεβάτι του, όπου ξεκουράζεται και σύμφωνα με τους γιατρούς του είναι σε καλή κατάσταση…
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:44