search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

17.01.2017 15:32
Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου - Media

 

Την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του δειυεθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου, Βασίλη Γκόρτζια, ζητά με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ) σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όταν το αυτοκίνητό του βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων στη θάλασσα, στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το αυτοκίνητο έφυγε χωρίς να φρενάρει και αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων, καταλήγοντας στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής των φυλακών αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, κάτι που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
 
Το τραγικό συμβάν με τον 53χρονο άνδρα συνέβη λίγο πριν τις 16:00 στο ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Το  αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, σε μια δύσκολη στροφή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό. Το αυτοκίνητο βρέθηκε από ύψος περίπου 20 μέτρα μέσα στην θάλασσα. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν άσχημες. 
 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μια άμορφη μάζα νεκρός. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τοπική τροχαία.
 
Η ΟΣΥΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.
 
Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.
 
Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του. Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.
 
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19