search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:33
MENU CLOSE

Ελληνοαμερικανίδα μηνύει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση και δυσφήμιση (Video)

18.01.2017 08:37
Ελληνοαμερικανίδα μηνύει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση και δυσφήμιση (Video) - Media

 

Η Σάμερ Ζερβός, μια Ελληνοαμερικανίδα πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι «the Apprentice» του Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντιων του νέου πλανητάρχη.

Λόγος της αγωγής, όπως αναφέρει η Ζερβός, είναι το ότι «ο Τραμπ δεν παραδέχθηκε δημόσια την αλήθεια αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση του».

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε κατηγορία αλλά δε σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις ακόμα.

Η Ζερβόςτον κατηγόρησε πως, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 5ης σεζόν του «the Apprentice», την φίλαγε και την θώπευε.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της Ζερβός, το ότι η αγωγή κατατέθηκε δυο ημέρες πριν την ορκωμοσία του Τραμπ είναι τελείως τυχαίο. «Έκανα όση υπομονή μπορούσα αλλά πλέον δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι ο καιρός να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Οι γυναίκες δεν είμαστε υποσημείωση της Ιστορίας».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η Ζερβόςενημέρωσε την οικογένεια της για αυτά τα περιστατικά αλλά δεν κινήθηκε νομικά καθότι νόμισε πως ήταν «ένα λάθος, μια κακή στιγμή» και πως πίστευε πως ο Τραμπ «θα είχε μετανιώσει και θα ένιωθε άσχημα για τη συμπεριφορά του».

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα όσα έγιναν μετά που κυκλοφόρησε το βίντεο το οποίο ο Τραμπ μιλούσε σεξιστικά και υποτιμητικά για τις γυναίκες.

Η Ζερβόςξεκαθάρισε πως προτίθεται να αποσύρει την αγωγή χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο αν απλά ο Τραμπ παραδεχθεί την ενοχή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31