search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:06
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Σταματήστε να κρατάτε όμηρο την Ελλάδα κ. Τσίπρα

18.01.2017 11:52
Μητσοτάκης: Σταματήστε να κρατάτε όμηρο την Ελλάδα κ. Τσίπρα  - Media

 

 

Ζητώντας για ακόμη μια φορά την προσφυγή στις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση. «Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Προτού η χώρα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, με τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη και με μόνη εναλλακτική ένα τέταρτο πρόγραμμα, οφείλουμε να δώσουμε τώρα τη διέξοδο. Κύριε Τσίπρα, σταματήστε να κρατάτε όμηρο την Ελλάδα. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. 

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΔΟΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «εξαιρτικά ανησυχητικά γεγονότα» χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «επικίνδυνη για την δημοκρατική ομαλότητα».  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «καθεστώς» που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. «Μέσα σε δύο χρόνια εξελιχθήκατε, όχι μόνο στην πιο αποτυχημένη, αλλά και στην πιο αδίστακτη, επικίνδυνη και αυταρχική Kυβέρνηση, που έχει γνωρίσει η χώρα μετά τη Μεταπολίτευση. Είναι ένα καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. Μια Κυβέρνηση βαθιά απομονωμένη από τον ελληνικό λαό, χωρίς πυξίδα για το αύριο της πατρίδας μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας μάλιστα πως το κόμμα του είναι έτοιμο να συγκροτήσει κυβέρνηση άξιων και ικανών ενώνοντας τον ελληνικό λαό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατήγγειλε τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση στον αγροτικό τομέα, τονίζοντας ότι αφήνει παντού πληγές, ότι υπερφορολογεί, αντί να μεταρρυθμίζει και ότι όλα όσα έλεγε, αποδεικνύονται ψέματα. Αναφερόμενος, στο «γαλάζιο» σχέδιο για τον αγροτικό τομέα, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει ως άξονες την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:06