search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54
MENU CLOSE

Σέξι «άγγελος» η Καλομοίρα: Ζαρτιέρες και… φτερά (Photos)

18.01.2017 15:25
Σέξι «άγγελος» η Καλομοίρα: Ζαρτιέρες και... φτερά (Photos) - Media
 
Παραμένει πανέμορφη και απίστευτα σέξι, με την διαφορά ότι η Καλομοίρα του 2017 δεν «φοράει» τη θηλυκότητα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, αλλά στα 30 της εκπέμπει και τη ζητά με αφοπλιστική άνεση όπως θα δείτε στην φωτογράφηση που έκανε για το Youweekly.gr
 
Μιλώντας στο YouWeekly, η Καλομοίρα είπε τα εξής:
Νιώθεις μέσα σου την ανάγκη να είσαι, αλλά κυρίως να φαίνεσαι καλά και ευτυχισμένη για την οικογένειά σου;
Όχι, είμαι της άποψης ότι τα παιδιά μου πρέπει να τα δούνε όλα, ακόμα και τις δυσκολίες. Θέλω να τους μάθω ότι στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και πολλές φορές έρχονται πράγματα που δεν τα περιμένεις. Σημασία έχει πώς τους παρουσιάζεις τις καταστάσεις. Για παράδειγμα, αν με δουν καμιά μέρα στρεσαρισμένη, προσπαθώ να το κάνω μπροστά στα μάτια τους με ωραίο τρόπο, όχι επίτηδες. Θέλω να μου έχουν εμπιστοσύνη ότι μια ζωή θα είμαι δίπλα τους σε ό,τι φέρει ο χρόνος, ευχάριστο ή δυσάρεστο, όμως θέλω να τους κάνω να είναι δυνατοί για να νιώθουν ότι μπορούν να το αντιμετωπίσουν και μόνοι τους,
 
Η εικόνα η δική σου που «πουλάει», όπως λέμε στη γλώσσα μας οι δημοσιογράφοι, είναι αυτή του καλού κοριτσιού ή αν θες της κοπέλας που σκέφτεται μόνο θετικά για όλα. Αλήθεια, στη ζωή σου μέχρι σήμερα ο δρόμος ήταν στρωμένος πάντα με τριαντάφυλλα;
Συνάντησα πάρα πολλές δυσκολίες, Γιώργο μου, μέχρι σήμερα, αλλά δεν τις φόρεσα ποτέ στο πρόσωπό μου. Ο κόσμος, που παρακολουθεί τη δουλειά μου, δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματά μου, έχει άλλωστε τα δικά του, θέλει να του φτιάχνω το κέφι και να τραγουδάω τα τραγούδια μου. Μπορεί πολλοί να νομίζουνε ότι ξύπναγα το πρωί και η μάνα μου είχε το πρωινό, όμως δεν ήταν ποτέ έτσι η ζωή μου. Ήταν η εικόνα της ζωής που θα ήθελα να έχω, αλλά και αυτής που ήθελα να προσφέρω στα παιδιά μου. Όμως δεν είναι η ζωή που είχα. Και πρέπει να σου πω ότι η μητέρα μου έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των δυσκολιών που βιώσαμε, είναι η ηρωίδα μου, αν ήταν άλλη δεν θα είχε αντέξει. Ανέκαθεν είχαμε σοβαρά προβλήματα.
Λένε ότι ο γάμος είναι αγώνας.
Ποτέ δεν τον είδα σαν αγώνα. Ο γάμος θέλει επικοινωνία. Του έχω πει: «Ό,τι δεν σου αρέσει θέλω να μου το λες». Κι αυτός το ίδιο. Δεν είναι ο Γιώργος από εκείνους τους άντρες που θα του κάνεις τα θελήματα και πιάνει.
 
Τον ζηλεύεις; Έχει αλλάξει τελευταία, μου φαίνεται πιο γυμνασμένος και όμορφος.
Ναι, κάνει γυμναστική. Να φανταστείς του λέω: «Γιώργο, μην ομορφύνεις άλλο. Κοίτα στην Ελλάδα δεν τον ζηλεύω, το παίζω ντίβα. (γέλια) Αλλά στην Αμερική που τον ξέρουνε, ναι. Όταν βγαίνουμε έξω για διασκέδαση, τον ζηλεύω πιο πολύ εγώ.
 
Το σεξ εξακολουθεί να είναι σημαντικό;
Βεβαίως και είναι σημαντικό σε μια σχέση.
Έγινε καλύτερο μετά τον γάμο;
Ναι, γιατί γνωρίζεσαι καλύτερα με τον άνθρωπό σου. Και κυρίως με τον εαυτό σου. Δεν είναι ότι νιώθω η πιο έμπειρη γυναίκα του κόσμου, αλλά όσο περνούν τα χρόνια νιώθω πιο καλά και ξέρω τι θέλει κι εκείνος.
 
(πηγή/photos: YouWeekly.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54