search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Μοράις μετά την ήττα της ΑΕΚ

18.01.2017 18:24
Παραιτήθηκε ο Μοράις μετά την ήττα της ΑΕΚ - Media

 

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα πλέον: Ο Πορτογάλος τεχνικός έπρεπε να τελειώσει άμεσα, για να μην τελειώσει κάθε ελπίδα της ΑΕΚ να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί στη φετινή σεζόν. Πηγαίνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος ανέλαβε τις ευθύνες του και ανακοίνωσε την παραίτηση του!

«Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μοράις παραιτείται από την ΑΕΚ την ημέρα που συμπλήρωσε τέσσερις μήνες στον πάγκο της, χωρίς να υπάρξει απολύτως καμία βελτίωση στην ομάδα. Αντιθέτως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα αγωνιστικά και βαθμολογικά, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν μόλις τρεις νίκες σε 14 ματς και καμία εκτός έδρας!

Πηγή: Gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06