search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Κόλλησαν στη λάσπη και το 0-0 Ολυμπιακός και Αστέρας στην Τρίπολη

18.01.2017 20:00
Κόλλησαν στη λάσπη και το 0-0 Ολυμπιακός και Αστέρας στην Τρίπολη - Media

 

Στον… βούρκο της Τρίπολης ο Ολυμπιακός αν και έπαιζε από το 60′ με παίκτη παραπάνω (λάθος η 2η κίτρινη στον Μάσα σε φάση που δεν υπάρχει ούτε πέναλτι), δεν κατάφερε να φύγει νικητής κόντρα στον Αστέρα (0-0) που έπεσε πάνω στον Λεάλι!

 Βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο και την βροχή που έπεφτε στην Τρίπολη δύσκολα θα περίμενε κάποιος πως θα έβλεπε ένα θεαματικό παιχνίδι, με φάσεις και γκολ. Εάν εξαιρέσουμε το τελευταίο σκέλος (τα γκολ δηλαδή), τότε θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν σ’ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Γιατί όντως στην Τρίπολη χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες αλλά πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες.

Λεάλι (κυρίως) και Ντοναρούμα κράτησαν το μηδέν σ’ ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, πολλές φάσεις, σπουδαίες επεμβάσεις, αποφάσεις από τον διαιτητή που χωρούν αμφισβήτηση αλλά τελικά… 0-0. Βαθμός σημαντικός για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος συνεχίζει το θετικό του σερί μέσα στο 2017 και δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό μετά τον Πλατανιά.

MVP: Λεάλι. Είπε «όχι» σε τουλάχιστον έξι πολύ δύσκολες φάσεις για τον ίδιο. Σ’ ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Ιταλός γκολκίπερ έκανε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση στην Ελλάδα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μάσα. Εχει χάσει σπουδαίο τετ-α-τετ στο 21′ και αποβάλλεται και στο δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ντοναρούμα. Κι αυτός όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του αντέδρασε σωστά. Και στο σουτ του Σεμπά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην πολύ δύσκολη φάση στο 72′ με το φάουλ του Μιλιβόγεβιτς.

Η ΓΚΑΦΑ: Η απόφαση των διαιτητών (και στα παιχνίδια στα Γιάννενα και Αγρίνιο) να γίνει το παιχνίδι. Εκτός του ότι «έπαιζαν» με την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών οι δύο ομάδες απλά δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια δεν ήταν ποδόσφαιρο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Κύζα και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την φάση του Φορτούνη στο πρώτο ημίχρονο (τιμωρήθηκε με κίτρινη για θέατρο ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε πέναλτι) αλλά και το επικίνδυνο παίξιμο του Ιγκλέσιας στον Μανθάτη (για δεύτερη κίτρινη). Από τον Αστέρα στέκονται στην φάση του Μάσα ο οποίος επίσης τιμωρήθηκε με κίτρινη για θέατρο αλλά ήταν η δεύτερη κι αποβλήθηκε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Δεύτερη σερί εκτός έδρας ισοπαλία για τον Ολυμπιακό μετά το 2-2 με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Δεν μπορεί να γίνει σπουδαία κριτική για το συγκεκριμένο ματς μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες για ποδόσφαιρο. Οσο για τον Αστέρα; Το 2017 παραμένει γούρικο για την ομάδα της Τρίπολης. Δύο νίκες και μια ισοπαλία για την ώρα στο πρωτάθλημα στα τρία ματς που έχει δώσει.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Χαμντανί, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (64′ Κώτσιρας), Μάσα, Στανισάβλιεβιτς (46′ Καλτσάς), Τσουκαλάς, Μανιάς (83′ Ιωαννίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (81′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (66′ Καρντόζο), Σεμπά, Μανθάτης (46′ Καμπιάσο), Ιντέγε.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32