search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21
MENU CLOSE

Νέα επεισόδια στο Λονδίνο

09.08.2011 06:32
Νέα επεισόδια στο Λονδίνο - Media

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν τα επεισόδια στο Λονδίνο με αφορμή το θάνατο 29χρονου από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ένοπλης αντιπαράθεσης την Πέμπτη. Τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο Χάκνεϊ και το Πέκαμ που βρίσκονται στο βορειοανατολικό και νότια Λονδίνο αντίστοιχα.

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν τα επεισόδια στο Λονδίνο με αφορμή το θάνατο του 29χρονου Μαρκ Ντάγκαν, πατέρα τεσσάρων παιδιών, από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ένοπλης αντιπαράθεσης την Πέμπτη.

Τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο Χάκνεϊ και το Πέκαμ που βρίσκονται στο βορειοανατολικό και νότια Λονδίνο αντίστοιχα.

Η μητροπολιτική αστυνομία ενισχύθηκε με δυνάμεις από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις και μέχρι στιγμής έχει προβεί σε περισσότερες από 215 συλλήψεις, ενώ περιγράφει τους υποκινητές των επεισοδίων ως μέλη συμμοριών και αναρχικούς.

Η αρμοδία υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι διέκοψε τις διακοπές της για να συντονίσει από κοντά την αστυνομική επιχείρηση. Επίσης τις διακοπές τους στο εξωτερικό ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21