search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

Μάγεψε αλλά … έχασε ο Αντετοκούνμπο (Video)

19.01.2017 06:12
Τριαντάρα ο Αντετοκούνμπο και επιστροφή στις νίκες για τους Μπακς - Media

 

Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια All Star εμφάνιση, ωστόσο η νίκη κατέληξε στα χέρια του Τζέιμς Χάρντεν

Οι Ρόκετς επικράτησαν 111-92 των Μπακς, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα στο σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκαν επιμέρους 30-12 στη δεύτερη περίοδο.

Ο “Greek Freak” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους (13/20 σουτ), 11 ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία κοψίματα, “χορεύοντας” (όπως βλέπετε παρακάτω) σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα.

Είδε, ωστόσο, τον συμπαίκτη του Τζαμπάρι Πάρκερ να έχει 15 πόντους με μόλις 5/15 σουτ και την προσπάθεια του Μάικ Μπίσλι (14π., 8ρ.), ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, να μην είναι αρκετή.

Ο αγώνας φαινόταν ότι δεν… έβγαινε στους Μπακς, με τον Γιάννη να μην μπορεί να κρύψει την ενόχληση του μετά από ένα goaltending που χρεώθηκε προς το τέλος του αγώνα σε προσπάθεια του Χάρντεν.

Κρίμα γιατί πήγαν… στράφι τέτοιες ενέργειες, όπως “μαγική” ασίστ του στον Πάρκερ.

Το πιο “καυτό μούσι” του ΝΒΑ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Χιούστον, έχοντας 38 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Με τρίποντο έξι λεπτά πριν το τέλος έστειλε τη διαφορά στο +13 και επέστρεψε τελικά στις “ρουκέτες” να βελτιώσουν το ρεκόρ τους εντός έδρας στο 17-4.

Οι 39 πόντοι που δέχθηκαν, μάλιστα, οι Ρόκετς στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί την καλύτερη φετινή αμυντική τους επίδοση. Επιθετικά αν και ξεκίνησαν με 4/20 τρίποντα, επηρεασμένοι από την απουσία του άρρωστους Ράιαν Άντερσον, βρήκαν λύσεις από τον Έρικ Γκόρντον (25π. με 7/17 τρίποντα).

Πηγή: Eurohoops

⚡️ “Top Highlights as the Bucks fall to Rockets in Houston”#OwnTheFuture https://t.co/zGDytoG1vg

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 19, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52