search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Στο σπίτι του επέστρεψε το αφεντικό της Samsung-To διακστήριο δεν έβγαλε ένταλμα σύλληψης

19.01.2017 06:56
Στο σπίτι του επέστρεψε το αφεντικό της Samsung-To διακστήριο δεν έβγαλε ένταλμα σύλληψης - Media

 

 

Δικαστήριο στη Σεούλ, αρνήθηκε να επικυρώσει την απόφαση του ειδικού εισαγγελέα για την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου Samsung, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει την ασιατική χώρα.

Ωστόσο, ο Τζέι Λι, που ηγείται της Samsung από το 2014, που έπαθε έμφραγμα ο πατέρας του, Λι Κουν-Χι, βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της διαφθοράς, της υπεξαίρεσης και της ψευδορκίας, σύμφωνα με την άποψη νομικών κύκλων.

Η απόφαση του κεντρικού δικαστηρίου στη Σεούλ, να του επιτρέψει να επιστρέψει στο σπίτι του, σχολιάστηκε θετικά από τον όμιλο Samsung.

Ο 48χρονος Λι έφυγε από το δικαστήριο χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, παραμένοντας στο δικαστήριο όλη τη νύχτα κι αναμένοντας την απόφαση των δικαστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50