search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:53
MENU CLOSE

Παρίστανε τον αστυνομικό για να… παίζει δωρεάν στοίχημα

19.01.2017 08:45
Συνελήφθη και τρίτος δραπέτης του Μεταγωγών - Media

 

Έναν πρωτότυπο τρόπο απάτης επέλεξε 39χρονος Έλληνας στην Κομοτηνή, για να δοκιμάζει την τύχη του παίζοντας δωρεάν τυχερά παιχνίδια, σε εννέα διαφορετικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ο 39χρονος αρχικά πήγαινε ορισμένες φορές στο πρακτορείο, όπου συστηνόταν ως αστυνομικός και κατέθετε δελτία στοιχήματος διαφόρων χρηματικών ποσών, καταβάλλοντας άμεσα την αξία του δελτίου.

Στην συνέχεια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και των υπαλλήλων του πρακτορείου, κατέθετε διάφορα δελτία στοιχήματος και αποχωρούσε από το πρακτορείο χωρίς να προχωρήσει στην αποπληρωμή τους, προφασιζόμενος ότι θα επιστρέψει να καταβάλει τα χρήματα αργότερα. Ωστόσο, ποτέ δεν το έκανε…

Από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, προέκυψε ότι ο δράστης, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, πήγε συνολικά σε 9 πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, όπου κατέθεσε 22 δελτία στοιχήματος, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ περίπου, για τα οποία ουδέποτε πλήρωσε!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

 

Πηγή: seleo.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50