search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Η κυβέρνηση απαντά στον Τόμσεν για τα … 21 χρόνια

19.01.2017 10:35
«Φαρμακερή» πρόβλεψη Τόμσεν (ΔΝΤ): Ακριβά θα στοιχίσει στην Ελλάδα η εξάρτησή της από τον τουρισμό - Media

 

Αντιδρώντας στις προβλέψεις Τόμσεν ότι η ανεργία στην Ελλάδα θα επανέλθει στα επίπεδα προ κρίσης σε 21 χρόνια κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζουν: “ο κ Τόμσεν μπορεί να συνεχίσει τις εξαιρετικά επιτυχημένες προβλέψεις του όπως τότε που πρέβλεπε ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τελικά είχαμε ύφεση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Πολ Τόμσεν για Ελλάδα: Σε 21 χρόνια η ανεργία στα επίπεδα προ κρίσης

Ζοφερές προβλέψεις για την ανεργία στην Ελλάδα έκανε σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον ο αναπληρωτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Πολ Τόμσεν.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής» στην Ουάσινγκτον, Κατερίνα Σώκου, ο κ. Τόμσεν, ανέφερε εκτός των άλλων, πως, έχοντας παρακολουθήσει όλα τα Eurogroup, διαπιστώνει πως η ζώνη του ευρώ έχει καταγράψει πρόοδο, τόσο στην αρχιτεκτονική της όσο και στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων.

Και συμπλήρωσε: «Μελλοντικά θα πρέπει να βρεθεί ένας καλύτερος τρόπος να δίνονται κίνητρα για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:46